13 - 14 uur

HOME

WIE BEN IK

RADIO

ORKEST

HOBBY'S

LINKS

STUDIO

MI AMIGO

RADIO ONE

RADIO AKSENT

RADIO TIGER

RADIO 77

RADIO LINKS

GOLDEN YEARS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn Programma : West - Express was dagelijks te beluisteren op verscheidene Radio's en Internet Stations

Het programma bestaat uit de hits van de jaren 60-70 en 80 en 90 , doorweven met Nederlands talig, Vlaams, Duitse Schlagers en Instrumentale hits. Veel muziek en weinig Bla...Bla... dat is het motto van mijn programma.

 NU DAGELIJKS  TE BELUISTEREN OP :

 

                  

                     

Tenerife
7-8 uur
 14-15 uur

NU OOK IN SPANJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al jaren heb ik een goede vriendschapsband met Willy Sommers, een artiest die ik bewonder en andersom grote waardering van krijg voor mijn werk. Willy en ik zijn even oud en begrijpen elkaar heel goed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ke

NAAR BOVEN

Op radio en persoonlijk gebied is deze man mijn grootste vriend, door de jaren heen zijn we contact blijven houden, ook al koos hij voor Maeva en ik voor Mi Amigo om onze programma's in de ether te sturen. Zijn naam : WERNER MICHIELS, een vent uit één stuk en het is voor mij dan ook een hele eer deze man als mijn vriend te mogen beschouwen.

Werner is echt een miskent talent, hij is DJ - Presentator - Accordeonist en Zanger . Grappig is wel dat wij op gebied van muziek en presenteren elkaar direct begrijpen en aanvoelen.

Werner ik hoop nog jaren te kunnen zeggen : Vriend mijn deur staat altijd voor je open, dag en nacht....We worden ouder papa...

Of hij blij is met de foto's die ik op mijn site plaats, laat ik in het midden.

 

 

 

 

 

 

 

Altijd tijd voor de Fans

MIKE WEST

BEVERSE FEESTEN 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bokkebroek

Van Leeuwen

Van Dam

Peter Van Dam, één van de weinige DJ's die ik al jaren volg, al vanuit de tijd toen Radio Mi Amigo vanuit Playa De Aro uitzond. Toeval wil dat Peter nu op nog geen 5 minuten afstand van mij woont, ik nam dan meteen ook de kans waar om net door mijn grote voorbeeld mijn nieuwe jingles te laten inspreken, wat hij ook deed. Peter je bent een fantastisch mens en DJ.

Radio Mi Amigo vanuit Playe de Aro

 

Tijdens de zeezender periode was ik een zeer fanatiek aanhanger en groot fan van Mi Amigo, Veronica en Noordzee. Ik was er zoals velen kapot van toen het stil werd op zee en begon zelf met een lokaal radiostation in de gemeente Stekene, Radio Tijger, te beluisteren in een straal van 50 km, waar ik toen al een gewaardeerd DJ in vele woonkamers werd, meer over de radio's waar ik programma maakte vind je op de aparte pagina's die ik maakte op deze site

Nadat ik gestopt was op de "vrije radio's" probeerde ik radio maken te vergeten, na een tijdje ging ik bij regelmaat eens langs in de studio's van Radio 192 te Hilversum bij vriend Bruno De Vos, toen het station 192 ter ziele ging en ik nieuws ontving over het oprichten van MI AMIGO 192, bleef ik het volgen. De microbe van het radio maken begon weer fel op te zetten! ik nam contact op met programmaleider Hendrik van Nellestijn met de boodschap heel graag mijn medewerking zou verlenen aan MI AMIGO 192, met als resultaat dat ik  deel uitmaakte van het Mi Amigo DJ-Team. Mijn programma "Popmuseum" genaamd ,  werd op zaterdag en zondag uitgezonden tussen 14 en 15 uur, in het programma waarin ik veel Vlaams en Belgisch werk gebruikte, zat ook een item "Pophistorie" hiermee sta ik dan even stil in het verleden bij één of andere grote naam in de muziek geschiedenis. Daarna werd het dagelijks van 14 tot 15 uur het programma West-Express.   Mike was tot en met Pasen 2007 bij Mi Amigo 192.

 April 2007 starte Mike West op Radio Popular - Radio Centrum Rotterdam - IJsselstreek Radio

en  in België op Radio M-fm en Radio Goldenflash.