HOME

WIE BEN IK

RADIO

ORKEST

HOBBY'S

LINKS

STUDIO

MI AMIGO

RADIO ONE

RADIO AKSENT

RADIO TIGER

RADIO 77

RADIO LINKS

GOLDEN YEARS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAAR BOVEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De meeste mensen kennen me als Mike West, ik werd als Erik Onghena geboren te Verrebroek op 3 maart 1953 als zevende kind van          Nestor Onghena en Gabriëlle Laureys. Naast 5 broers heb ik ook nog 1 zus.

Mijn lagere school liep ik in mijn eigen dorp, eerst bij de zusters en daarna de vrije lagere jongensschool. Later moest ik richting Sint Niklaas om de studies aan te vatten in de  Broedersschool  in de nieuwsstraat, ik volgde daar de handelsschool tot het laatste jaar.

Mijn huidig werk is bij het wsw bedrijf Dethon te Terneuzen in West-Zeeuws Vlaanderen als magazijnchef.

 

Mijn D.J. carriere begon in 1969 met mijn eigen disco bar COBRA die ik samen deed met Luc Heeman, met optredens in Verrebroek zaal Flora, daarna begonnen we Jeugdclub 'T KELDERKEN in de parochiezaal , rondtrekken begon dan alleen , zonder Luc en kwamen de kermissen te      Kieldrecht in zaal De Pluym , een tijd later ging ik de dancings in met o.a. Het Krugerhof in De Klinge,  Barbarossa te Vrasene,                           Old City St Gillis,All In te Vrasene, Boemerang te St. Niklaas enz.

Op de pagina : Hobby leg ik wat meer uit over wat ze zoal inhouden, bij radio vertel ik jullie meer over men  werk als DJ bij radio Mi Amigo, en alle andere radio stations waar ik aan mee werkte of werk.

Ik was DJ op verschillende radio stations, vandaar dat ik van ieder van hen een pagina maakte, interessant als je meer over die dingen wil weten. Verder vind je ook 2 pagina's met LINKS, de ene over de gewone dingen die mijn interesse meedragen, de andere over de radio's en alles wat erbij hoort.

Momenteel ben ik zo een 47 jaar DJ, wat begon op feestjes en partijen, ging nogal snel over naar dancings en later richting radio maken, dit laatste is voor mij een echte must. Het liefste wat ik doe is het mensen gezellig maken en er mede helpen voor zorgen dat ze de dagelijkse sleur even vergeten.

Muziek heeft steeds in me gezeten, maar daarvoor kom ik dan ook uit een muzikaal gezin, vader gaf me al een trommel op men negende en ik belande al snel in de plaatselijke fanfare Euterpia op mijn dorp. Trommelen zat er goed in, want later in mijn leven begin ik zelf met een orkest, het eerste was The Willows, een groep van 5 mensen met ik als drummer zanger, maar goed meer over orkesten vind je op de pagina : orkest.

Na vele tegenslagen (zoals velen denk ik dan maar) voel ik me  gelukkig,  één ding heb ik in mijn leven geleerd : je moet niet veel vrienden hebben, maar wel echte, en gelukkig heb ik die. Het enige wat ik echter jammer vind is, dat het in het leven er niet om gaat wat je kan maar wie je kent, en dat velen die je denkt te kennen , enkel van je willen profiteren.

 

Ik hoop dat ik jullie een klein idee heb kunnen geven over wie ik ben en wens jullie verder veel lees en luistergenot op mijn persoonlijke site.

Met vriendelijke groet

Mike West - Erik Onghena